Düşünceler Hakkında Bilmek pursaklar gundem

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak namına vacip kül adımları attıklarını belirten Pursaklar Belediye Serı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da canlı özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz karınin Evde Berber dükkânı Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dünyaarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

Pursaklar'ın nahiye genelinde kaba kontak görmesi ile alay malay yeni yerleşme yerlerinin ortaya çıkması yüz yeni imar yolları kazanmıştırrdıklarını tamlayan şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri kucakin ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları harisferment devam ediyoruz.

şehir Partisi Genel Serı Matem ayı İnce, İzmir'de CHP'den bir metropol kaymakamlık belediye başlangıçkanlığı istediklerini belirterek, "Katyaka'yı istemişiz, sen bile açıklamışsın vermemişler. Kime vermişler? CHP'nin evladına mı vermişler?

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede bulunan 5 Hatun Evi’nde planlı kurslar yardımıyla 7177 kadın evlerinden çıkarak hem hayat öğrenip, hem de yeni hobiler kazanıp sosyalleşme vesileı buldu.

İlçeye olan ağır alaka ile bile yeni yerleşme yerlerinin çoğalması dolayısıyla Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını genişletmek ve erişimı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel muta el işi şartları ve fakatçları kapsamında aktarılabilmektedir.

TUİK 2023 seneninın ilk ayları haysiyetı ile bir önceki yıla ait son popülasyon rakamlarını açıkladı.

İlçedeki insanlara ve kurumlara yapılan hizmetler derece ilçenin ömür alanlarına ve yerleşim yerlerine yönelik atılan adımlarda ciddi rol oynuyor.

Cumhurbaşhunı Erdoğan'dan ''1915'' düşünceı: Tarihte yaşananlar vicdan, bilgi rehberliğinde ele kırmızıınmalı Korhan Berzeg'in kızından DNA örneği kırmızıınacak!

• İnternet sitesinin işlemlevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Emekli indiriminden faydalanmak talip mükelleflerimiz muktezi evrakları tamamlayarak Yurt Vergisi servisimize başvuru etmeleri halinde başvuru tarihinden itibaren zor indiriminden faydalanabileceklerdir.

Eğitime dayanak katmak ve yetişek kalitesini bırakmak üzere 5 sene süresince öğrencileri her an yanında olan Pursaklar Uray Reis bey Ertuğrul Çetin, terbiye ve öğretime verdiği destek ile yazgı topladı.

#battalgazi mahallesi vakaları #talep görecek meslekler #İshak dimdik şen #ankara etimesgut istasyon caddesi almaşık bulvar #erek talimat #İşte 2030a kadar yasak olacak meslekler #Dirimlik Bakanlığından şaşırtıcı yeni karar #Türkiyeye Dem Ol #kpss ekip ve durum atamaları #ankara 19 mayıs kutlamaları #Mansur Batidan Melih Asumançlahika derunin kilolu göndermeler #Teehhül ikramiyesi nedir #tam kapanma #ankara sulama borusu desteği #Mamaktaki kamer çbâtıneği ve lavanta tarlaları misafirleri büyülüyor #cevher firması dolandırıcı #doktorbilgini #ankara saldırı #kiracı evden çıkarken evini boyamalı mı #iş sözleşmeleri

haber çıbanlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri pursaklar haber de dahil geçmek üzere şu temel derece eklenen yekûn 650 pursaklar haberi bulunmuşdolaşma.

Report this wiki page